PERSUITNODIGING

Voorstelling project dorpskernvernieuwing Desselgem + start afbraakwerken

Waar vandaag nog de gebouwen staan van de vroegere jongensschool (later bibliotheek), zaal De Drie Sleutels en jeugdhuis Jakkedoe, verrijst binnenkort een modern gebouw met drie verdiepingen, een handelsgelijkvloers en 21 appartementen. Ondergronds komen 32 parkeerplaatsen.

We zijn verheugd u te mogen uitnodigen op 24 juni om 14u voor een buurtinfo- en persmoment van de Waregemse projectontwikkelaar Groep Huyzentruyt over dit nieuwe project in Desselgem (Waregem). U bent als journalist van harte welkom.

Aannemer Devagro, ook uit Waregem, zal het verloop van de afbraakwerken toelichten. Tijdens een toespraak zal Schepen voor Woonbeleid Rik Soens bespreken hoe het nieuwe gebouw past in de visie van de stad op de dorpskernvernieuwing van Desselgem. Met een fris ijsje in de hand, kunnen alle aanwezige schoolkinderen en omwonenden het afbreken van de symbolische eerste steen bijwonen, door schepen Rik Soens. Kaat Decock, directeur projectontwikkeling van Groep Huyzentruyt, onthult tijdens het infomoment ook de eerste beelden van het nieuwe gebouw.

Vanzelfsprekend zijn Kaat Decock van Groep Huyzentruyt, schepen Rik Soens en CEO Yves Degezelle van Devagro beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Om praktische redenen en om de vervolgcommunicatie te krijgen, vragen we u om uw interesse vooraf kenbaar te maken via jurgen@bereal.be

Alle informatie uit deze e-mail is onder embargo tot en met het buurtinfomoment op 24 juni 2021.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be