Voormalig hoofdredacteur Bouwkroniek versterkt PR-bureau Bereal

Bereal, het grootste pr-bureau gespecialiseerd in alles wat met vastgoed en wonen te maken heeft, versterkt haar team met Lieven Van den Bogaerd, voormalige hoofdredacteur van het bouw- & vastgoedmagazine Bouwkroniek/La Chronique. Daarmee haalt het opnieuw een klassebak binnen die de vastgoedsector vanbinnen en vanbuiten kent. Bereal maakt deel uit van Bepublic Group en ontwikkelt communicatiestrategieën voor vastgoedbedrijven, -organisaties en lokale overheden door gebruik te maken van journalistieke technieken en in te spelen op de actualiteit.

Lieven Van den Bogaerd (44), van opleiding master in de communicatiewetenschappen, zette zijn eerste stappen in de journalistiek bij Gazet van Antwerpen. Nadien ging hij als journalist aan de slag bij het gekende vakblad Bouwkroniek/La Chronique, waar hij 15 jaar actief was en hij zich opwerkte tot hoofdredacteur. In die functie tekende hij de voorbije jaren met succes een digitale strategie uit om van Bouwkroniek/La Chronique ook online dé belangrijkste bron van informatie voor de bouw- en vastgoedsector te maken.

Met de komst van Lieven Van den Bogaerd haalt het Belgische pr-bureau Bereal opnieuw iemand in huis die het reilen en zeilen van de sector bijzonder goed kent én tegelijkertijd heel wat media-ervaring heeft. Vandaag zet hij zijn journalistieke-, digitale- én vastgoedexpertise verder ten dienste van Bereal, waar hij als pr-consultant aan de slag gaat.

“Het is vooral de journalistieke aanpak die me bij Bereal zo hard aanspreekt. Ik ben zeer blij dat ik mijn ervaring zal kunnen inzetten om heel wat vastgoedbedrijven te helpen om een relevant, nieuwswaardig verhaal te vertellen.”

Lieven Van den Bogaerd, pr-consultant Bereal

Reputatie 

Bereal maakt deel uit van de Bepublic Group, waaronder ook de pr-bureaus Bepublic en Befirm vallen. Met oog voor nieuwswaarde, relevante verhalen en expertise bouwt Bereal op een geloofwaardige manier aan de reputatie van vastgoedspelers zoals ERA, Dewaele Vastgoedgroep, Besix en Groep Huyzentruyt. Daarnaast helpen ze ook tal van projectontwikkelaars met hun buurtcommunicatie.

“Wij zijn bijzonder fier dat we met Lieven Van den Bogaerd niet alleen journalistieke ervaring in huis halen, maar ook iemand die de vastgoedsector door en door kent. Met zijn profiel kunnen we Bereal verder laten groeien en de sector nog beter bedienen.”

Dajo Hermans en Jeroen Wils, managing directors Bepublic Group 

Dajo Hermans

Managing Director, Bereal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be