Vlaams minister van Wonen en Erfgoed Matthias Diependaele geeft startschot voor project Potuit

Het bekende kasteel Potuit aan de Antwerpsesteenweg in Sint-Amandsberg krijgt een nieuwe toekomst. Projectontwikkelaar Istoir realiseert er een woonproject met 27 appartementen, 3 penthouses en 5 kasteelappartementen. Het kasteel wordt volledig in zijn oude glorie hersteld. De woonunits worden ook aangesloten op een warmtenet, waarvoor maar liefst 150 meter diep wordt geboord. En wat het project helemaal uniek maakt: dit project wordt de eerste gasloze wijk van Vlaanderen die volledig gebouwd, gefinancierd én beheerd wordt door burgers. 

Projectontwikkelaar Istoir nodigt u graag uit op maandag 20 september om 15u om het project 'Potuit' toe te lichten in aanwezigheid van Vlaams minister van Wonen en Erfgoed Matthias Diependaele

Zowel de ontwikkelaar, Energent (de burgercoöperatie voor hernieuwbare energie die instaat voor het warmtenet) als de architect zullen een woordje uitleg geven over het project, wat het zo uniek maakt en waarom het zo belangrijk is voor de regio. 

Interesse? Graag uw komst bevestigen via hannelore@bereal.be of 0485 83 70 94. 

PRAKTISCH

Het persmoment vindt plaats op maandag 20 september om 15u

Locatie: Potuit werf - Antwerpsesteenweg 528 in Sint-Amandsberg 

TIMING 

15u00 - Verwelkoming en toelichting door Frederik Van Vooren (Istoir), Luc Meskens (Energent), Floris De Bruyn (GAFPA) en Matthias Diependaele (Vlaams minister van Wonen en Erfgoed)

15u25 - Q&A

15u35 - Camera- en fotomoment + mogelijkheid tot interviews 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be