PERSUITNODIGING: Vlaams minister Homans lanceert woonproject Azijn in Deurne

Eerste stap in totale heropwaardering van Kronenburgwijk, achter het Sportpaleis

“De beste illustratie van immense inhaaloperatie voor sociale woningbouw in Vlaanderen.” Zo noemt Vlaams minister van Wonen Liesbeth Homans het sociale woonproject Azijn, in Deurne, vlakbij het Sportpaleis. Concreet gaat het om de bouw van 61 nieuwe appartementen - op een site van ruim 6000 m2 - incluis een ondergrondse parking en meer dan 230 fietsenstallingen.

Projectontwikkelaar Timeless Developers, bouwbedrijf Groep Verelst, architectenbureau Ontwerpatelier, Stad Antwerpen, de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW) en huisvestingsmaatschappij ABC nodigen u graag uit voor de eerste steenlegging van het project. Vlaams minister Homans zal er bovendien haar woonbeleid van de voorbije vier jaar onder de loep nemen en meer toelichting geven.

Het bouwproject illustreert volgens de minister bijzonder goed de inhaaloperatie van de Vlaamse regering op het vlak van sociale huisvesting. En bovendien is het de eerste stap naar een totale heropwaardering van de Kronenburgwijk, achter het Sportpaleis.

Gastvrouw van dienst is Lynn Wesenbeek, die in de buurt opgroeide en de wijk nog steeds erg genegen is.

Interesse? Graag je komst even bevestigen via tom@bereal.be of 0495 / 46 74 49.

 

PRAKTISCH

Het persmoment gaat door op maandag 25 juni om 10u00 op de hoek van de Merksemsesteenweg en de Van Cortbeemdelei in Deurne, vlakbij de Azijnbrug. Er worden een hapje en een drankje aangeboden aan de aanwezige journalisten.

 

TIMING

10u00     Verwelkoming met hapje en drankje

10u10     Start presentatie gastvrouw Lynn Wesenbeek

10u15     Presentatie bouwproject Azijn door architect Peter Jannes van het Ontwerpatelier en Kurt Geens, CEO van het bouwbedrijf Groep Verelst

10u30     Interview/debat Vlaams minister van Wonen Liesbeth Homans

10u45     Slotwoord Anne-Marie Dupont, directeur sociale huisvestingsmaatschappij ABC

10u50     Vragen en fotomoment (eerste steenlegging)

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be