Vijf ‘lucky’ Antwerpse studenten kunnen studeren in dit luxueuze penthouse met zicht op Antwerpen

Januari bekent examens voor alle studenten van de hogescholen en universiteiten. Studenten gaan tijdens deze blokperiode steeds vaker op zoek naar een rustige plaats om te studeren, om niet vast te zitten tussen vier kleine muren van een kot. Bedrijven stellen hiervoor ruimtes open, de bib zit overvol … maar vijf studenten krijgen ook de kans om te studeren in een luxueuze penthouse met prachtig zicht over Antwerpen.

Antwerps projectontwikkelaar Immpact, die het penthouse ontwierp, laat namelijk vijf studenten toe om te studeren in het penthouse van project De Lichttoren aan Park Spoor Noord in Antwerpen, zonder twijfel één van de meest luxueuze plekken van Vlaanderen.

Het penthouse, met een prijskaartje van 1.180.000 euro, is een appartement van 190 vierkante meter groot, heeft in totaal 2 badkamers, 2 slaapkamers, een living, een dressing en een volledig geïnstalleerde keuken.

De geluksvogels zijn welkom tussen 9u en 22u om te studeren tijdens de hele blokperiode en krijgen internet, een keuken, slaapplekken en elk hun eigen ruimte ter beschikking om hun examens tot een goed einde te brengen. Studenten die zich willen aanmelden of kans willen maken, kunnen een mailtje sturen naar dit emailadres.

Bron: GVA.be, 9 januari 2019

Philippe Janssens

CEO Immpact

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be