Skip to Content

Vijf ‘lucky’ Antwerpse studenten kunnen studeren in dit luxueuze penthouse met zicht op Antwerpen

Januari bekent examens voor alle studenten van de hogescholen en universiteiten. Studenten gaan tijdens deze blokperiode steeds vaker op zoek naar een rustige plaats om te studeren, om niet vast te zitten tussen vier kleine muren van een kot. Bedrijven stellen hiervoor ruimtes open, de bib zit overvol … maar vijf studenten krijgen ook de kans om te studeren in een luxueuze penthouse met prachtig zicht over Antwerpen.

Antwerps projectontwikkelaar Immpact, die het penthouse ontwierp, laat namelijk vijf studenten toe om te studeren in het penthouse van project De Lichttoren aan Park Spoor Noord in Antwerpen, zonder twijfel één van de meest luxueuze plekken van Vlaanderen.

Het penthouse, met een prijskaartje van 1.180.000 euro, is een appartement van 190 vierkante meter groot, heeft in totaal 2 badkamers, 2 slaapkamers, een living, een dressing en een volledig geïnstalleerde keuken.

De geluksvogels zijn welkom tussen 9u en 22u om te studeren tijdens de hele blokperiode en krijgen internet, een keuken, slaapplekken en elk hun eigen ruimte ter beschikking om hun examens tot een goed einde te brengen. Studenten die zich willen aanmelden of kans willen maken, kunnen een mailtje sturen naar dit emailadres.

Bron: GVA.be, 9 januari 2019

Contacteer ons
Philippe Janssens CEO Immpact
Over Bereal