Verplichting mondmaskers: Wijnegem voorziet 2.500 reservemaskers voor shoppers

Verplichting mondmaskers: Wijnegem voorziet 2.500 reservemaskers voor shoppers

Wijnegem - Shop Eat Enjoy zal vanaf morgen 2.500 wegwerp mondmaskers voorzien voor shoppers die hun exemplaar zijn vergeten of waarvan het masker plots stuk is geraakt. Op die manier kunnen shoppers met een gerust hart naar het winkelcentrum afzakken. Voor elk masker wordt een halve euro aangerekend, die integraal wordt doorgestort aan een goed doel.

Vanaf morgen, zaterdag, is het verplicht om een mondmasker te dragen in winkels en winkelcentra. Dat heeft het Overlegcomité van de verschillende regeringen van ons land donderdagavond beslist. Ook Wijnegem past daarom zijn veiligheidsvoorschriften aan.

“Concreet passen we al onze informatieborden en -affiches aan en krijgen onze veiligheidsmensen de opdracht om uit te kijken dat iedereen de voorschriften opvolgt. Indien een shopper ons centrum zonder mondmasker wil binnen komen, zullen we hem of haar er vriendelijk op attent maken dat er een verplichting is. Mocht de shopper geen mondmasker ter beschikking hebben, dan kan hij of zij voor een halve euro ééntje aankopen bij ons. Dat geld wordt integraal doorgestort naar een goed doel.”

Katrien Geysen, Shopping Center Manager van Wijnegem

Het shopping center gaat er wel vanuit dat het overgrote gedeelte van de shoppers op de hoogte is van de nieuwe maatregelen van de federale regering en bijgevolg zelf een mondmasker bij zich zal hebben. Ook via de website, social media en nieuwsbrieven zullen klanten op de hoogte gebracht worden van de nieuwe maatregel.

Contacteer ons
Katrien Geysen Shopping Center Manager, Wijnegem
Katrien Geysen Shopping Center Manager, Wijnegem
Over Bereal

Credible real estate communication