Vernieuwde Realty populairder dan ooit: al 20 partners tekenen present

Het vernieuwde Realty schiet uit de startblokken. In enkele weken tijd hebben al 20 bedrijven, organisaties en steden een partnership ondertekend met de grootste vastgoedsummit van België. Vooral ontwikkelaars, waaronder een aantal wereldspelers, vinden vlot hun weg naar Realty. Het vertrouwen blijkt groot bij zowel nieuwe als oude bekenden. Intussen werkt de organisatie ook hard aan het verder uitbouwen van een stevig programma.

Eerder dit jaar besloot Realty om na tien geslaagde edities in Brussel haar event volgend jaar in een exclusiever kader te organiseren, en dus koos het voor Knokke-Heist. Dat nieuwe elan spreekt duidelijk aan. Met enkele specifieke formules, waarbij onder meer een mooie visibiliteit gekoppeld wordt aan exclusieve toegang tot bepaalde zones, weet Realty opnieuw stevig aan te knopen bij de ontwikkelaars.

“Ons vernieuwd concept krijgt duidelijk vaste vorm en kan zeker ontwikkelaars, maar ook investeerders erg bekoren. In enkele weken tijd hebben al 20 partners zich geëngageerd. Het doet ons enorm plezier om niet alleen oude bekenden opnieuw in de armen te sluiten, maar ook nieuwe partners te verwelkomen die geloven in de verfrissende weg die we zijn ingeslagen.”

Mathieu Van Marcke, algemeen directeur van Realty

Dat de formule verandert, komt in de eerste plaats omdat een klassieke beurs in Brussel niet meer aan de noden van de markt tegemoet komt. Bovendien is Realty - nog steeds de grootste verzameling van vastgoedprofessionals in ons land -  erop gericht om de investering van partners én bezoekers nog te vergroten. Matchmaking is daar een mooi voorbeeld van maar ook door partners te betrekken in de campagne en hen te laten samenwerken met de media rond grote thema's zoals mobiliteit en stadsontwikkeling, biedt Realty haar deelnemers unieke opportuniteiten. 

Topbedrijven

De bedrijven, organisaties en steden die inmiddels hebben toegezegd, zijn niet van de minsten. Zo maken topbedrijven als AG Real Estate en Belgiës grootste vastgoedontwikkelaar Immobel hun comeback. Daarnaast tekenen ook enkele stevige nieuwkomers present, zoals Gands, D’Ieteren Immo, Next Day en Baltisse - het vastgoedbedrijf van ondernemer Filip Balcaen.

Ook de sinds jaren trouwe partners, zoals Willy Naessens en sectororganisatie UPSI-BVS, tekenen opnieuw present.

“Sinds enige tijd merken we ook grote interesse op van diverse nationale en internationale investeringsfondsen om samen te werken en voeren we constructieve gesprekken over partnerships. Het is duidelijk dat het aantal nog beschikbare plaatsen stilaan krap wordt.”

Mathieu Van Marcke, algemeen directeur van Realty

Matchmaking

Realty merkt op dat zeker de formule voor decision makers aanslaat, met een zone die alleen voor hen toegankelijk is. Het is bovendien een plaats waar de organisatie op aanvraag aan matchmaking kan doen. Uit gesprekken met (kandidaat-)partners is duidelijk gebleken dat er nooit eerder zoveel vraag was naar high level networking tussen investeerders en eigenaars en tussen publieke en privé-organisaties.

Het is dan ook geen geheim dat Realty onlangs met tientallen bedrijven uit de sector heeft samen gezeten om te polsen naar hun noden en wensen. Eén van de directe resultaten daarvan is dat partners in Knokke-Heist de kans krijgen om nog meer exclusieve activiteiten in de marge te organiseren. Zo komt er onder andere een ‘sustainability lunch’ in het Zwin en een netwerk diner in de golfclub.

“Dit alles bewijst eens te meer dan onze bezoekers duidelijk op zoek zijn naar een tweedaags event, waar ruimte is om meetings in te plannen naast het klassieke netwerken op een receptie. Meer dan ooit bepaalt de vastgoedcommunity mee hoe realty er zal uitzien. En dat is in ieders voordeel.”

Mathieu Van Marcke, algemeen directeur van Realty

Topsprekers

Intussen werkt de organisatie hard verder aan het uitbouwen van een stevig programma. Zo kiest Realty er komend jaar voor om niet één, maar twee keynote sprekers uit te nodigen - op donderdag en vrijdag. De sprekers en debatten zullen een zaal vol professionals kunnen boeien én inspireren, maar hierover volgen meer details in onze volgende communicatie.

Realty gaat volgend jaar door op 19 en 20 september in Knokke-Heist.

Mathieu Van Marcke

Algemeen directeur, Realty

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be