Topdesigner Yves Chung uit TV-programma ‘Stukken van Mensen’ richt nieuw kantoor Heylen Vastgoed in

Vastgoedmakelaar Heylen Vastgoed - die dit jaar zijn vijftiende verjaardag viert - vergroot zijn slagkracht met de opening van een nieuw kantoor in Geel. Hiermee verhuist het voormalige kantoor naar een meer centrale locatie, namelijk op de Markt van Geel. Het nieuwe kantoor wordt geen doorsnee makelaarskantoor. Het is ingericht door niemand minder dan topdesigner Yves Chung van het Kempense Pellegrini Design, onder meer bekend uit TV-programma ‘Stukken van Mensen’.

Centraler dan op de Markt in Geel kan het vastgoedkantoor van Heylen Vastgoed niet liggen. Met de verhuis naar een zichtbaarder en ruimer pand kan de vastgoedmakelaar beter inspelen op de woningmarkt in Geel. Daarbij komen alle afdelingen van Heylen Vastgoed aan bod, met het beheer van huurpanden én de exclusieve panden van Heylen Exclusief. Tenslotte kan het nieuwe kantoor - waar vanaf vandaag vijf medewerkers aan de slag gaan - rekenen op de ondersteuning van de volledige groep die tot op vandaag nog steeds in eigen beheer is.

Staaltje uniek design

Een alledaags vastgoedkantoor wordt het zeker niet. Het kantoor krijgt namelijk een volledig nieuw design. Hiervoor werkt Heylen Vastgoed nauw samen met het Kempense ‘Pellegrini Design’. Zaakvoerder en topdesigner Yves Chung - onder meer bekend van het TV-programma ‘Stukken van mensen’ - nam de volledige inrichting van het kantoor voor zijn rekening.

“Voor het inrichten van dit kantoor kreeg ik ‘carte blanche’. Ik heb dus zelf het interieur gekozen en een voorstel gedaan aan Heylen Vastgoed. Ik ben te werk gegaan zoals ik een woning zou inrichten. We hebben dan ook gekozen om een huiselijke sfeer te creëren. Het is tenslotte een plaats waar mensen vaak op zoek gaan naar hun toekomstige woning, dus die huiselijke sfeer was zeker niet misplaatst.”

Yves Chung, zaakvoerder Pellegrini Design

De vastgoedmakelaar heeft negen kantoren in de provincie Antwerpen met kantoren in de stad Antwerpen, Ekeren, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals, Heist-op-den-Berg en Geel. Heylen Vastgoed bestaat dit jaar vijftien jaar en richt zich naast de verkoop en verhuur van residentiële panden ook op nieuwbouwprojecten en exclusieve eigendommen.

Iedereen is welkom vanaf 10u om een kijkje te komen nemen en vastgoedtips te krijgen. Er is ook een leuke attentie voor de allerkleinsten.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be