Specialist in hotel- en kantoorinterieurs zet vol in op totaalrenovaties van woningen

Deholi speelt in op grote vraag naar meer comfort en oplossingen voor thuiswerkplekken

De bekende Limburgse specialist voor de inrichting van hotels, kantoren en retail, Deholi, neemt voortaan ook officieel woningen van particulieren onder handen. Het bedrijf lanceert een gloednieuwe dienst voor totaalrenovaties en -inrichting én structurele verbouwingen. “Hiermee spelen we in op de sterk toegenomen vraag naar meer comfort, ruimte en oplossingen voor thuiswerkplekken”, aldus directeur Antal Potocan. “Door de coronacrisis zijn heel wat Belgen geconfronteerd met de beperkingen van hun huidige woning.” De nieuwe dienst krijgt extra slagkracht dankzij een vernieuwd state-of-the-art machinepark waar alles volledig op maat wordt gemaakt én nieuwe kantoren en ontvangstruimtes. Het gaat om een investering van circa 1 miljoen euro. 

De coronapandemie en lockdowns hebben ons leven de voorbije maanden flink door elkaar geschud. En dat heeft ongetwijfeld een sterke impact op ons dagelijks leven in huis. Vele Belgen zoeken daarom naar meer comfort. Sommigen kopen een volledig nieuwe woning, anderen nemen hun bestaande woning stevig onder handen. Denk maar aan een nieuwe badkamer, extra werkruimte, een opgefrist interieur of zelfs een bijkomende buitenruimte. Alleen al bij de Vlamingen geeft één op de drie zijn huis of appartement door corona een fikse opfrisbeurt, zo leert recent marktonderzoek. Ook bij Deholi, een dochteronderneming van Democo Group, is die trend voelbaar en met een nieuwe bedrijfstak speelt het daar nu volop op in: Deholi Totaalrenovaties.

“We kregen de afgelopen maanden veel meer vragen van particulieren. Door zo lang binnen te zitten, hebben heel wat mensen hun woning beter leren kennen. Ze zijn geconfronteerd met de beperkingen van hun huis, maar hebben ook de tijd gehad om te dromen over wat mogelijk is. We merken dat mensen door corona nieuwe eisen stellen aan hun bestaande woning: meer ruimte, comfort en flexibiliteit bijvoorbeeld. Vanuit onze jarenlange ervaring en expertise op het vlak van inrichting en renovatie kunnen we hen zeer goed helpen bij het verwezenlijken van hun specifieke woondromen.”

Antal Potocan, Directeur Deholi

Residentiële totaalprojecten

Voor de uitbouw van dit nieuwe residentiële luik kan het bedrijf alvast bouwen op een recent vernieuwd, state-of-the-art machinepark in een werkplaats van 4.000 vierkante meter, met o.a. meer werkplekken, een nieuwe vlonder, nieuwe rekken en magazijn. Onlangs heeft Deholi ook nieuwe kantoren en ontvangsruimtes gebouwd. Alles samen gaat het om een investering van circa 1 miljoen euro. 

“Het vernieuwde machinepark stelt ons in staat om residentiële totaalprojecten of structurele uitbreidingen te realiseren die volledig op maat van de klant worden gemaakt. In onze werkplaatsen kunnen we dan ook heel wat van het werk voorbereiden, waardoor we op de werf zelf sneller, schoner en efficiënter kunnen werken. Dit komt zowel ten goede aan onze B2B als particuliere klanten.”

Antal Potocan, Directeur Deholi

Deholi lanceert overigens ook een gloednieuwe website voor de nieuwe bedrijfstak, volledig gericht op particuliere klanten. Daar vinden geïnteresseerden alle informatie terug over de persoonlijke aanpak en de expertises van het bedrijf.

Logische uitbreiding

Voor Deholi gaat het om een logische uitbreiding van de activiteiten. Tot op vandaag richtte het bedrijf zich voornamelijk op de inrichting van kantoren, hotels, retail en zorg. Onder meer Stadskantoor Hasselt, Ziekenhuis Oost-Limburg, KBC, E&Y, Mediahuis, Odisee en heel wat luxehotels konden de afgelopen 30 jaar een beroep doen op de expertise van Deholi. 

“Al jaren specialiseren we ons in het creëren van aangename interieurs en ruimtes op maat van onze klanten. Vaak gaat het om heel erg grote projecten, maar ook daar focussen we op de beleving van de ruimte en het creëren van een gezellige sfeer. De stap naar residentiële projecten voelt voor ons daarom heel logisch aan. Bovendien aanvaardden we de voorbije jaren al regelmatig opdrachten voor de particuliere markt. Hierdoor deden wel heel wat ervaring op in totaalrenovatie en totaalinrichting, met zeer mooi referenties tot gevolg. Met maatwerk, vakmanschap en duurzame, mooie materialen maken we elk interieur.”

Antal Potocan, Directeur Deholi

 

Over Deholi

Deholi is een expert in interieurbouw gevestigd in Hasselt. Het bedrijf bestaat ruim 30 jaar en biedt zowel B2B (www.deholi.be) als B2C diensten (www.deholi-totaalrenovaties.be) en is daarmee thuis in zowel residentiële interieurprojecten als kantoor- en winkelinrichting, zorginstellingen en hotels. Met een combinatie van expertise, toewijding en schaal zorgt Deholi voor een zorgeloos totaalproject, van ontwerp tot finishing touch. 

Over Democo Group

Democo Group verzamelt de expertise van 8 gespecialiseerde bedrijven en meer dan 800 medewerkers om toegevoegde waarde te leveren in Aanneming, Ontwikkeling, Technieken en Afwerking. De groep brengt ideeën, materialen en mensen samen om bij elk bouwproject de verwachtingen van klanten en partners te overtreffen.

Thomas Bijnens

Woordvoerder, Deholi

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be