REMINDER PERSUITNODIGING: Nieuw vakantiedomein opent de deuren in Neeroeteren

Limburg krijgt er een nieuw vakantiedomein bij. En het wordt er één waar alles is ingericht om de drukte van alledag snel achter je te laten. In domein De Warre in Neeroeteren opent op 1 juli het gloednieuwe vakantiedomein ‘Nutchel’, waar je tussen de bomen kan slapen, koken op een houtvuur, of de beperkte WIFI helemaal links laat liggen en kan ‘deconnecteren’. Het gigantische domein van ruim 13 hectare telt zo’n 30 charmante vakantiewoningen en werd in een recordtijd gebouwd.

James Mennekens, de voormalige CEO van Center Parcs Europe en eigenaar van Feather Down - de Europese marktleider in glamping - en de bekende Limburgse ondernemer Chris Schelfhout, zetten samen hun schouders onder het nieuwe project. Ambitieus als ze zijn spreken ze beiden van een “next level glamping concept dat je nergens anders in Europa zal vinden”.

Graag nodigen ze u uit voor het officiële persmoment op vrijdag 8 juni. Het vakantiedomein ‘Nutchel’ zal er voor het eerst gedetailleerd worden voorgesteld. U zal er worden rondgeleid en er zelf kunnen ervaren hoe je absoluut geen duizenden kilometers hoeft te reizen om te kunnen “deconnecteren”.

 

Interesse? Graag je komst bevestigen via koen.cypers@bereal.be of 0486/ 916 966

 

PRAKTISCH

Wanneer: vrijdag 8 juni van 10u30 tot 12u.
Adres: Domein De Warre, Ketelstraat 77, 3680 Maaseik.

Parkeermogelijkheid op De Warre.

 

TIMING

10u30: Verwelkoming

10u45: Toelichting James Mennekens & Chris Schelfhout

11u: Rondleiding

11u40: Vragen & fotomoment

12u Einde - broodjeslunch

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be