REMINDER PERSUITNODIGING: Leegstaande Herkenrodekazerne wordt compleet nieuwe stadsbuurt in hartje Hasselt

De Herkenrodekazerne in de Maastrichterstraat, pal in het stadscentrum van Hasselt, wordt nieuw leven ingeblazen. Met de komst van meer dan 100 appartementen en een grote publieke stadstuin wordt er een compleet nieuwe stadsbuurt gecreëerd.

Projectontwikkelaars Kolmont en Vestio nodigen u graag samen met de UHasselt uit op woensdag 22 augustus om 11u00  voor meer toelichting over de plannen voor Refuga, zoals het toekomstige woonproject heet. Onder meer de betrokken architecten zullen er gedetailleerd uitleggen hoe de toekomst van de site eruit ziet. Net zoals trouwens ook de eerste beelden van het woonproject getoond zullen worden.

Bovendien zullen de leegstaande gebouwen een bijzondere tijdelijke invulling krijgen. Daarvoor  lanceren we volgende week woensdag een oproep aan alle Hasseltse creatievelingen.

Wil je dit persmoment bijwonen? Graag je komst even bevestigen via tom@bereal.be of 0495 / 46 74 49.

PRAKTISCH

  • Woensdag 22 augustus om 11u00 in de oude paardenstallen van de voormalige Herkenrodekazerne in Hasselt. Adres: Maastrichterstraat 100 in Hasselt.

  • Parkeren is het makkelijkst in de ondergrondse Dusartparking.

  • Broodjeslunch wordt voorzien.

TIMING

11u00 Verwelkoming

11u05 Toelichting woonproject Refuga

11u30 Toelichting door UHasselt

11u45 Toelichting ivm. de tijdelijke invulling door leegstandsbeheerder FMT + aankondiging fototentoonstelling  

11u55 Rondleiding + vragen en fotomoment

12u00 Einde persmoment + broodjeslunch

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be