REMINDER - PERSUITNODIGING: Brugge krijgt meest innovatieve seniorenresidentie van West-Vlaanderen

Het gonst van de bedrijvigheid aan het Ten Boomgaard-park in de Brugse deelgemeente Sint-Michiels. Projectontwikkelaar ION uit Waregem is er gestart met de bouw van ‘Het Reihof’. Deze unieke serviceresidentie met 113 appartementen mikt met een wel héél uitgebreid dienstenaanbod op actieve senioren die willen genieten van het leven. De bewoners beschikken over een eigen zwembad met wellness, loungebar, restaurant en nog zoveel meer. Met dit project wil bouwheer Domitys inspelen op de nood aan kwalitatieve appartementen met dienstverlening voor senioren in Brugge.

Het College van Burgemeester en Schepenen van de Stad Brugge, projectontwikkelaar ION en bouwheer Domitys nodigen u op woensdag 22 december uit op de officiële start van de werken. Kristof Vanfleteren (CEO ION), Dirk De fauw (burgemeester Brugge), Franky Demon (schepen Brugge), Quince Muyldermans, Julien Claude (Domitys) en Vincent Behaghel (Abrdn) leggen samen de eerste steen en ​geven een stand van zaken over ‘Het Reihof’ en waarom dit project zo belangrijk is voor Brugge.

Interesse? Graag je komst bevestigen via joost@bereal.be of 0475 85 73 38.

PRAKTISCH

Het persmoment vindt plaats op woensdag 22 december om 9.30 uur.

Locatie: Ten Boomgaard, Brugge (Sint-Michiels).

TIMING

9u30: Ontvangst

9u45: Toelichting door Kristof Vanfleteren (CEO ION), Dirk De fauw (burgemeester stad Brugge), Franky Demon (schepen stad Brugge), Quince Muyldermans (sales manager Domitys) en Julien Claude (regionaal directeur Domitys).​​​​

10u30: Officiële eerstesteenlegging (camera- en fotomoment)

10u45: Mogelijkheid tot interviews

11u30: Receptie

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be