Projectontwikkelaar Groep Huyzentruyt bouwt eigen EK-dorp in Beveren-Leie

Pronostieken, darts-voetbal, fietsrondes en zelfs eigen GH-stickerboek zorgen voor EK-gekte op werkvloer

In Beveren-Leie (Waregem) heerst de komende weken Koning Voetbal en een topsfeer onder collega's. Want ‘Great Place to Work’-bedrijf Groep Huyzentruyt opent een indrukwekkend EK-dorp, waar alle medewerkers samen het EK kunnen beleven. Ook tussen de matchen door, of voor wie minder voetbalminded is, zal er aan sfeer geen gebrek zijn. Medewerkers kunnen tal van prijzen winnen met voetbalpronostieken maar ook met pronostieken over hun collega's: wie zal zich bewijzen als de beste darts-voetballer, wie tekent voor het snelste rondje op de fiets, of wie wint met nageltje klop? En tot slot: wie kleeft als eerste alle juiste stickers bij de beknopte beschrijving/wist-je-datjes van elke collega in het stickerboek?

Voor één keer geen duurzame woonwijken of betaalbare lofts: de Waregemse projectontwikkelaar Groep Huyzentruyt stampte een ander project uit de grond. Het bouwde een heus EK-dorp voor al zijn medewerkers en partners. In totaal zeven avonden en evenveel matchen kunnen medewerkers van Groep Huyzentruyt coronaproof beleven samen met hun collega’s. De spiksplinternieuwe ontspanningsruimte voor personeel – geopend luttele dagen voor de pandemie uitbrak – zit nokvol onder de zwart-geel-rode sfeerdecoratie, tot de toiletten toe. Buiten komt een groot scherm, biertent, lampen, guirlandes, een eetkraam en noem maar op.

“Net voor de pandemie uitbrak, openden we onze ontspanningsruimte voor medewerkers. Daar hebben we nog niet veel gebruik van kunnen maken natuurlijk. Gelukkig is het EK hier nu het ideale moment voor. Iedereen heeft bij ons keihard gewerkt dus wat ontspanning op de werkvloer is meer dan op z’n plaats. Het spreekt voor zich dat we dit verantwoord en volledig in lijn met de coronaregels doen.” Thomas Van Poucke, CEO Groep Huyzentruyt

Gezicht achter e-mailadres

Het EK-dorp “GHEKTE” – een woordspeling met GH en EK, is exclusief voor medewerkers van Groep Huyzentruyt en hun partners. Voor Groep Huyzentruyt is het dé manier om na een dik jaar corona-impact weer de banden aan te halen onder collega’s.

“Eindelijk kunnen we weer samen vieren en collega’s van een andere kant leren kennen. Of letterlijk voor het eerst het gezicht ontmoeten achter een e-mailadres waar je al maanden mee samenwerkt. 14 nieuwe medewerkers komen trouwens voor het eerst naar een GH-evenement. We geloven dat samen supporteren een andere band schept en het samenwerken in de toekomst nog kan verbeteren.” Thomas Van Poucke CEO Groep Huyzentruyt.

Pronostieken

Naast sfeer, lekker eten en drinken, is er ook veel randanimatie. Naast de traditionele EK-pronostiek, staat ook elke week een andere, meer ludieke uitdaging centraal: van voetbaldarts en nageltje-klop tot het snelste rondje rijden op de fiets – niet toevallig bij de start van de Tour de France. Niet alleen wie de beste is in de uitdaging, maar ook wie de winnaars het beste kan voorspellen, wint een mooie prijs.


Stickerboek

Sluitstuk van de #GHEKTE is het GH-stickerboek. Net zoals bij voetbalstickerboeken is de uitdaging om zo snel mogelijk alle foto’s te verzamelen en in het boek te kleven. Maar deze keer niet van voetballers, wel van collega’s. Wie als eerste met een vol stickerboek wil pronken, moet naast foto’s verzamelen en ruilen, ook de juiste collega met de juiste weetjes matchen.

 

FOTO'S kunnen vrij gebruikt worden, mits vermelding van de fotograaf Fien Dumortier.

Laurence Demeulemeester

Groep Huyzentruyt

Jurgen D'Ours

communicatie, Bereal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be