Persuitnodiging: Welke zijn de beste vastgoedprojecten van België?

Jaarlijks verrijzen tientallen nieuwe vastgoedprojecten in ons land. Om het streven naar kwaliteit en verscheidenheid nog meer aan te moedigen, bekroont de Belgische Real Estate Society (RES), dit jaar met enige covid-vertraging, op 24/02 voor de vierde keer de ‘Beste Belgische Vastgoedprojecten’, oftewel de RES Awards. 

Een tienkoppige onafhankelijke jury vastgoedexperts en prominenten, onder toezicht van Frederik Lesire, maakt aanstaande donderdag de winnaars van de RES Awards 2021 bekend. In de jury zetelen:  Steven De Haes (Decaan van de Antwerp Management School), Ingrid Ceusters (Lid van Women on Board), Kristiaan Borret (Bouwmeester Brussel), Peter Vanden Abeele (Bouwmeester Gent), Erik Wieërs (Vlaams Bouwmeester), Myriam Heuvelman (Bestuurslid ULI), Serge Fautré (ere-voorzitter BVS/UPSI), Dirk Mattheeuws (Voorzitter NAV). Juryvoorzitter is Frederik Lesire. De awardshow wordt gepresenteerd door VRT-nieuwsanker Hanne Decoutere . 

In totaal strijden negen finalisten, geselecteerd uit 40 inzendingen, voor het hoogste schavotje in drie categorieën: (semi-) openbare-, commerciële en residentiële ontwikkeling. De genomineerden vindt u hier terug. Naast de eer, ontvangt elke winnaar ook een unieke Award, gecreëerd door architect/artiest Pierre Lallemand, o.a. bekend van de renovatie van het Brusselse Berlaymontgebouw, de zetel van de Europese Commissie. 

Interesse om de uitreiking van de 'Oscars van de Belgische vastgoedsector' bij te wonen? Graag je komst even bevestigen via jules.fremaut@bepublicgroup.be 

PRAKTISCH 

De uitreiking vindt plaats op donderdag 24 februari om 19u00 in het iconische Maison De La Poste op Tour & Taxis, Rue Picard 5/7, 1000 Brussel.   

TIMING 

18u00 - Verwelkoming 

19u00 - Uitreiking Awards 

20u10 - Mogelijkheid tot interviews 

20u30 – Einde 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be