Persuitnodiging: Wat is het beste vastgoedproject van België?

Elk jaar verrijzen tientallen nieuwe vastgoedprojecten in Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Om het streven naar kwaliteit, verscheidenheid en duurzaamheid nog meer aan te moedigen, bekroont de Belgische Real Estate Society (RES) voor de derde keer op rij de ‘Beste Belgische Vastgoedprojecten’.

Aanstaande donderdag 10 december 2020 maakt een zevenkoppige onafhankelijke jury van vastgoedexperts en prominenten de winnaars van de RES Awards 2020 bekend. Het gaat om Kristiaan Borret (Brussels bouwmeester), Steven De Haes (decaan Antwerp Management School), Serge Fautré (erevoorzitter UPSI-BVS), Dirk Mattheeuws (voorzitter NAV), Ingrid Ceusters (Women on Board), Jean-Philip Vroninks (bestuurder ULI) en Peter Vanden Abeele (Gents bouwmeester). Juryvoorzitter is Frederik Lesire.

De Real Estate Society (RES) bewijst graag dat COVID-19 geen reden mag en kan zijn om de prestigieuze RES Awards niet uit te reiken. Daarom gaat zij voor het eerst digitaal en wordt de prijsuitreiking, ook dit jaar, gepresenteerd door Hanne Decoutere.

De negen genomineerden van de wedstrijd vindt u alvast hier. Naast de eer, ontvangt elke winnaar uit elke categorie een unieke Award, ontworpen door architect/designer Pierre Lallemand, o.a. bekend van de renovatie van het Brusselse Berlaymontgebouw, de zetel van de Europese Commissie.

Interesse om de uitreiking van de 'Oscars van de Belgische vastgoedsector' bij te wonen?
Dat kan uiteraard via dit kanaal:  https://resawards.be/res-awards-2020/ 

PRAKTISCH

De uitreiking vindt plaats op donderdag 10 december om 19.00 uur online. Na de uitreiking van de Awards, omstreeks 19.45 uur, is het mogelijk om de winnaars telefonisch te contacteren.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be