Persuitnodiging: Wat is het beste vastgoedproject van België?

Elk jaar verrijzen tientallen nieuwe vastgoedprojecten in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Om het streven naar kwaliteit en verscheidenheid nog meer aan te moedigen, bekroont de Belgische Real Estate Society (RES) ook dit jaar weer de ‘Beste Belgische Vastgoedprojecten’.

Aanstaande donderdag 19 september 2019 reikt een achtkoppige onafhankelijke jury van vastgoedexperts en prominenten, waaronder Leuvens burgemeester Mohamed Ridouani en de Brusselse bouwmeester Kristiaan Borret, de RES Awards uit tijdens Realty Summit, de grootste vastgoedtop van ons land.

De negen genomineerden voor de wedstrijd vindt u alvast hier. Naast de eer, ontvangt elke winnaar ook een unieke Award, gecreëerd door architect/artiest Pierre Lallemand, o.a. bekend van de renovatie van het Brusselse Berlaymontgebouw, de zetel van de Europese Commissie.

Interesse om de uitreiking van de 'Oscars van de Belgische vastgoedsector' bij te wonen? Graag je komst even bevestigen via joost@bereal.be.

PRAKTISCH

De uitreiking vindt plaats op donderdag 19 september om 17.30 uur op het Albertstrand aan het Grand Casino aan Zeedijk-Albertstrand 509, in Knokke-Heist.

TIMING

17u00 - Verwelkoming

18u00 - Uitreiking Awards

19u10 - Mogelijkheid tot interviews

19u30 - Einde

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be