PERSUITNODIGING: voormalige betoncentrale gaat tegen de vlakte

Beste journalist,

U wordt vriendelijk uitgenodigd op een persmoment op woensdag 12 april 2023 op de site van de voormalige betoncentrale Inter-Beton in Mechelen.

Projectontwikkelaars DCA en Global Estate Group, Inter-Beton en Stad Mechelen, nodigen u graag uit om de symbolische start van de sloopwerken bij te wonen. Ze zullen er samen de afbraakplannen en de toekomstige plannen toelichten.

Zowel de projectontwikkelaars als de schepen van Stadsontwikkeling Greet Geypen zullen meer uitleg geven over het belang van het project.

Praktisch

  • Locatie: De werfsite bevindt zicht er hoogte van het Rode Kruisplein naast het Van der Valk hotel. We raden aan om te parkeren in de parkeertoren 'Indigo Mechelen Keerdok' vlak naast de site. De parking is te bereiken via het adres: Antonia Wolverstraat 1, 2800 Mechelen.
  • Wanneer: woensdag 12 april om 11 uur

Planning

  • 10u45: verwelkoming
  • 11u: start persmoment met toelichting door schepen van Stadsontwikkeling Greet Geypen, Francis Vrancken (Gedelegeerd Bestuurder van DCA) en Kathleen Dewulf (CEO van Global Estate Group)
  • 11u30: symbolische sloop van de betoncentrale
  • 11u40: mogelijkheid tot interview en fotomoment
  • 12u: einde persmoment

 

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via hannelore.schmid@bepublicgroup.be of 0485 83 70 94.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be