PERSUITNODIGING: Vlaams Energieminister Lydia Peeters opent eerste groene Auto Expo van Vlaanderen in Wijnegem

In Wijnegem Shopping gaat deze week de allereerste groene Auto Expo van Vlaanderen van start. Meer dan twee weken lang kunnen duizenden bezoekers er onder andere de nieuwste zero-emissie, hybride en CNG-voertuigen ontdekken. Ook de Vlaamse overheid tekent er present.

Wijnegem Shopping en Vlaams minister van Energie Lydia Peeters nodigen u uit voor de officiële opening op donderdag 6 juni om 11 uur, op het centrale plein. U komt er alles te weten over de expo zelf en over de inspanningen van de Vlaamse overheid om het vertrouwen in groenere wagens te vergroten.

Interesse? Graag je komst bevestigen via joost@bereal.be of 0475/ 857 338.

PRAKTISCH

Wanneer: donderdag 6 juni van 10u45 tot 12u.

Adres: Wijnegem Shopping, Turnhoutsebaan 5, 2110 Wijnegem

TIMING

10u45: Verwelkoming met hapje en drankje

11u00: Officiële opening door Vlaams minister van Energie Lydia Peeters

11u15: Vragen en fotomoment

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be