Skip to Content

PERSUITNODIGING: Stormloop op innovatieve starterswoningen op de Stadswaag

In het centrum van Antwerpen neemt het aandeel jongeren sinds 2010 elk jaar toe. Vandaag zijn er maar liefst 29 procent meer twintigers in de stadskern dan tien jaar geleden. Alleen is er nog altijd een groot tekort aan kwalitatieve betaalbare huisvesting voor jongeren. 

Dat is goed te zien in project ‘de Stadswaag’, een historisch kantoorgebouw en pakhuis dat wordt omgevormd tot 32 hippe starterswoningen met gedeelde binnentuin, eigen pakjesdienst en andere faciliteiten zoals een work- and meetingspace om het leven van de jonge starters makkelijker te maken.

Hoewel het project nog volop in opbouw is, zijn er namelijk al 50 jonge starters in één week tijd die het project komen bezoeken.

Donderdag wordt het project voor het eerst toegelicht door vastgoedexpert Quares en Room to Bloom en krijgt u tijdens het "pre-rent event" de primeur om samen met de vele geïnteresseerden voor het eerst verschillende toekomstige appartementen te bekijken. U zal er ook de experten en potentiële huurders over het unieke project kunnen interviewen. 


Interesse? Graag je komst bevestigen via hannelore@bereal.be of 0485 83 70 94

 

PRAKTISCH:

Wanneer: donderdag 20 juni om 16u 

Adres: Stadswaag 6-8 te Antwerpen 

 

Over Bereal