Persuitnodiging

Beste journalist,

In Kortrijk wordt op woensdag 22 juni een nieuw expertisecentrum voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) officieel geopend. Mensen van wie het leven helemaal veranderde na bijvoorbeeld een beroerte of een ongeval kunnen er op één en dezelfde plek terecht voor therapie, een job op maat en een aangepast verblijf in het hart van de stad. ​

Tijdens de opening komt u meer te weten over het vooruitstrevende concept, kunt u een rondleiding krijgen in het centrum en kennismaken met bewoners, hun wooncoaches en de initiatiefnemers. ‘Wissel’ is een project van sociale netwerkorganisatie Groep Ubuntu, in samenwerking met ontwikkelaar ION.

Wanneer? 22 juni vanaf 17u30

Timing?

  • 17u30: verwelkoming
  • 18u: dankwoord en officiële opening door Petra Vercruysse (CEO Groep Ubuntu) en Kristof Vanfleteren (CEO & founder ION)
  • 18u20: verhaal van bewoner
  • 18u30: bezoek aan het expertisecentrum Wissel en de woningen in de Sint-Amandslaan
  • 19u30: receptie met walking dinner

Plaats van afspraak?

Overleiestraat 15a in 8500 Kortrijk

Interesse?

Gelieve uw aanwezigheid vandaag te bevestigen met een e-mail naar bram@bereal.be of op 0476 56 01 92. Ook voor eventuele vragen of extra info kunt u me steeds bereiken en kan ik u eventueel vooraf met de juiste persoon in contact brengen.

Vriendelijke groeten,

Bram Van Hemelryck

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be