PERSUITNODIGING: schepen start bouwwerken gezinsvriendelijke nieuwbouw aan Schengenplein

Beste journalist,

Antwerpen is traditioneel één van de steden die het moeilijk heeft om jonge gezinnen in de stad te houden. Om daarop een antwoord te bieden is het nieuwe project terhaven aan het Kattendijkdok helemaal ontworpen op maat van gezinnen en kinderen.

Schepen Annick De Ridder geeft samen met familiebedrijf Dethier en hun partners het startschot van de voorbereidende werken voor de duurzame nieuwbouw naast het pas heraangelegde en verlengde Schengenplein. Antwerpse en Zweedse architecten slaan er de handen in elkaar voor een vernieuwend ontwerp dat bestaat uit vier delen met 67 appartementen, daktuinen en ruime polyvalente ruimtes. Er is ook een glijbaan als trap naar de binnentuin en tal van aangepaste bergruimtes voor (kinder-)fietsen en kinderwagens.

Aansluitend op de voorstelling van het project is er ook een fotomoment en ruimte voor interviews.

Timing?

Woensdag 24 april om 10 uur

Plaats van afspraak?

Schengenplein, aan de New Yorkkaai

Graag aanwezig?

Geef dan graag ten laatste vandaag een seintje op 0476-56 01 92 of stuur een mailtje naar bram@bereal.be.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be