PERSUITNODIGING: Primeur: Lommel krijgt eerste zorgcampus van Vlaanderen

Lommel mag zich opmaken voor een primeur in Vlaanderen. Het is de eerste stad die een zorgcampus krijgt waar tal van medische diensten onder één dak worden samengebracht. Het nieuwe project Mudhoven is het resultaat van een publiek-private samenwerking tussen de stad Lommel en projectontwikkelaar Kolmont.

Projectontwikkelaar Kolmont en de stad Lommel nodigen u graag uit op dinsdag 9 oktober 2018 om 10u30 om meer toelichting te geven bij de plannen van het project Mudhoven. Daarnaast zullen ook de betrokken architecten en zorgverstrekker Medusa Care meer uitleg geven over de bouwplannen. Ten slotte zal burgemeester Peter Vanvelthoven tijdens het persmoment zijn visie geven over het project.

 

Wil je dit persmoment bijwonen? Bevestig je komst dan via tom@bereal.be of 0495 / 46 74 49.

 

PRAKTISCH

  • Dinsdag 9 oktober om 10u30 in de Kloosterstraat 21, 3920 te Lommel.

  • Parkeren kan in de omliggende straten of op de parking van de Carrefour.
     

TIMING

10u30 Verwelkoming

10u35 Toelichting woonproject Mudhoven door ontwikkelaar Kolmont

11u00 Toelichting door Abscis Architecten en zorgverstrekker Medusa Care

11u15 Woordje uitleg van burgemeester Peter Vanvelthoven

11u25 Vragen en fotomoment

11u30 Einde persmoment

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be