Persuitnodiging - Primeur: BV’s lopen van 15 meter hoge verticale (!) catwalk

Om haar 25ste verjaardag en het einde van de verfraaiingswerken extra in de verf te zetten, organiseert Wijnegem op zaterdag 15 september een groots event. Het wordt meteen een primeur voor ons land.

Zo zullen modellen - waaronder tal van BV’s zoals Véronique De Kock, Steffi Mercie, Astrid Coppens, Matthias Geerts en Angela Jakaj - over een verticale catwalk “lopen”. U leest het goed: een “verticale” catwalk. Het gaat om een huzarenstuk van liefst 15 meter hoog. Tussen de fashion shows door zijn er ook muziek en dansoptredens.

Dat er een grote opkomst wordt verwacht voor dit visueel spektakel om 11 uur en om 15 uur, staat alvast buiten kijf.

Interesse? Graag je komst bevestigen via joost@bereal.be of 0475/ 857 338.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be