Persuitnodiging: Startschot van afbraakwerken van voormalige Brugse VTI-site

Schoolgebouwen maken plaats voor belangrijkste woonproject in Brugse binnenstad van de laatste jaren

Op donderdag 15 september geeft schepen van Ruimtelijke Ordening Franky Demon het startschot van de afbraakwerken op de VTI-site in de Brugse binnenstad. In de plaats van de oude schoolgebouwen komt het grootste Brugse woonproject van de laatste jaren, met respect voor het UNESCO-erfgoed : 'Boevrie'.

Projectontwikkelaar Boeverie NV en schepen Franky Demon nodigen u daarom graag uit voor de symbolische start van de afbraakwerken en lichten de plannen dan toe.

Wanneer?

Donderdag 15 september om 11u30.

Waar?

Boeveriestraat 73

8000 Brugge

Timing?

  • 11u30 Verwelkoming door Boeverie NV
  • 11u35 Speech schepen van Ruimtelijke Ordening Franky Demon
  • 11u45 Symbolische start afbraakwerken (camera- en fotomoment)
  • 11u50 Hapje en drankje

 

Interesse?

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen bij jurgen.eeckhout@bepublicgroup.be of 0478 48 52 40. Ook voor eventuele vragen of als u op voorhand bepaalde personen wil contacteren, kan u bij mij terecht.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be