PERSUITNODIGING: Nooit geziene privé-collectie over Leopold II onder de hamer in Brussels veilinghuis

De grootste collectie ooit verzameld over Leopold II is vanaf aanstaande vrijdag voor het eerst te zien voor het grote publiek in het Brusselse veilinghuis Arenberg Auctions. Het gaat om honderden zeldzame karikaturen, foto’s, tekeningen, beeldjes en andere memorabilia, verzameld door Eric Van den Abeele, achterkleinzoon van Jules Thiriar, lijfarts en vertrouwenspersoon van Leopold II. De 19e en 20e eeuwse verzameling zou in totaal tienduizenden euro's waard zijn en lokt alvast heel wat royalty liefhebbers, verzamelaars en liefhebbers van satire naar ons land.

Het Brusselse veilinghuis Arenberg Auctions en verzamelaar Eric Van den Abeele nodigen u uit voor het officiële persmoment op donderdag 6 december om 11u. U krijgt een sneak preview van de volledige collectie, u zal er kunnen kennismaken met de verzamelaar die hier gedurende 40 jaar zijn levenswerk van heeft gemaakt én u kan de expert interviewen.

 

Interesse? Graag je komst bevestigen via koen.cypers@bereal.be of 0486/ 916 966.
 

PRAKTISCH

Wanneer: donderdag 6 december van 11u tot 12u.
Adres: Arenberg Auctions Wolstraat 19/2 in Brussel.                                                             

Parkeermogelijkheid: Interparking Zavel-Poelaert

 

TIMING

11u: Verwelkoming

11u15: Toelichting Henri Godts & Eric Van den Abeele

11u40: Vragen & fotomoment

12u: Einde met hapje en drankje

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be