PERSUITNODIGING: nieuwe wandeling door nieuw Roeselare

Bewoners en handelaars spelen troeven van stadsvernieuwing uit

De wijk rond het station van Roeselare is in volle verandering en dat voelen de bewoners en de lokale handelaren als geen ander. Om alle nieuwe en opgefriste plekjes in de verf te zetten, heeft de lokale middenstand samen met buurtbewoners en projectontwikkelaars een nieuwe wandelroute uitgestippeld. Wie die aflegt, ontdekt niet alleen de (toekomstige) pareltjes van een buurt in volle ontwikkeling, maar maakt ook kans op een shop- en horecabon ter waarde van 50 euro. De wandelroute verbindt meer dan 30 bekende en minder bekende adresjes met een hart voor cultuur, natuur, horeca en sport.

U wordt vriendelijk uitgenodigd op de lancering ervan en kan een deel in primeur ontdekken. Ook leert u de mensen uit de filmpjes kennen die her en der achter QR-codes verstopt zitten en komt u meer te weten over hoe de wijk er in de toekomst zal gaan uitzien.

Wanneer?

Donderdag 12 mei om 11 uur

Plaats van afspraak?

Startpunt De Overburen, Weverijstraat 24, 8800 Roeselare

Timing?

11 uur: ontvangst

11.10 uur: toelichting

11.30 uur: officiële opening route en korte verkenning

12 uur: receptie met hapje en drankje in De Overburen

Bedankt om indien mogelijk uw komst te bevestigen bij bram@bereal.be of op 0476 56 01 92. 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be