PERSUITNODIGING:

Nieuwe transportvliegtuigen van Defensie krijgen nieuwe hangar van 13.875 m² groot op luchthaven van Melsbroek

Op de militaire luchthaven van Melsbroek wordt een gloednieuwe hangar van 13.875 m² neergezet die hoofdzakelijk dienst zal doen voor het onderhoud van de nieuwe transportvliegtuigen van het Belgisch Leger, de Airbus A400M. Zij vervangen de oude C-130-vloot van Defensie. De bouw van de nieuwe hangar mét ook twee verdiepen kantoorruimte en o.a. opslagruimte is een echt huzarenstuk.
Opdrachtnemer Democo, Defensie en de gemeente Steenokkerzeel nodigen u graag uit voor het officiële persmoment op woensdag 13 november waar het project voor het eerst gedetailleerd wordt voorgesteld, met ook het eerste beeldmateriaal.

Interesse? Graag je komst bevestigen via joost@bereal.be of 0475/ 85.73.38

PRAKTISCH

Het persmoment gaat door op woensdag 13 november 2019 om 16 uur. 

Adres: militaire luchthaven van Melsbroek, Haachtsesteenweg 138, 1820 Steenokkerzeel.


TIMING

16u00 - Verwelkoming

16u15 - Toelichting 

16u45 - Vragen en mogelijkheid tot interviews

17u15 - Einde

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be