PERSUITNODIGING: Muurschildering van Humblet in brandweerkazerne gered van de sloop

Een omvangrijke muurschildering van de bekende Leuvense schilder Théo Humblet - die zich in de oude brandweerkazerne van Leuven bevindt - wordt in zijn geheel van de muur verwijderd, gerestaureerd en herbestemd. Het is een unicum dat een werk van dit kaliber wordt gerecupereerd.

Projectontwikkelaar Ertzberg en bouwbedrijf DCA nodigen u uit, samen met schepen Carl Devlies (CD&V), om de recuperatie van dit Leuvense erfgoed live bij te wonen. U komt tijdens dit persmoment ook meer te weten over het woonproject dat binnenkort wordt gerealiseerd op de site. ‘The View’ wordt een van de belangrijkste gezichten van de Vaartkom, waarin Humblets ‘De ontmoeting van Ulysses en Nausikaä’ wellicht een nieuw onderkomen zal vinden.

Wil u dit persmoment bijwonen? Graag uw komst even bevestigen via karlien@bereal.be of 0468 29 85 92.

PRAKTISCH

- Donderdag 25 oktober om 10u00.
- Locatie: Havenkant 22, Leuven. Parkeren is mogelijk tussen de Silo’s en de site. Ingang langs de achterzijde van de oude brandweerkazerne.

TIMING

10u00 Verwelkoming

10u05 Toelichting door Benoit Broos, directeur vastgoed bij Ertzberg

10u15 Toelichting door Carl Devlies, schepen van financiën en ruimtelijke ordening stad Leuven

10u25 Vragen en fotomoment

11u00 Einde persmoment

Karlien Collen

pr consultant, Bereal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be