PERSUITNODIGING: minister Crevits en stad Waregem zetten unieke aanpak en renovatie van winkelcentrum Het Pand in de kijker

De leegstand van winkelpanden in Vlaanderen staat zwaar onder druk. Waregem is één van de weinige steden die het een pak beter doet dan de rest. Als regionale winkelstad neemt ze tal van initiatieven om de leegstand tot een minimum te beperken. Een daarvan is de totaalrenovatie van Het Pand, het shoppingcenter in het centrum van Waregem.

De stad Waregem en Vlaams minister van Economie, Hilde Crevits, nodigen u graag uit op het persmoment waar ze de unieke aanpak en de renovatie van Het Pand verder toelichten. Dit moment vindt plaats op woensdag 23 juni om 8u30. Burgemeester Kurt Vanryckeghem, schepen van lokale economie Kristof Chanterie en minister Crevits geven een woordje uitleg over het belang van dit project voor de stad en over hoe Waregem een voorbeeld vormt voor andere Vlaamse winkelsteden. 

Interesse? Graag uw komst bevestigen via marthe@bereal.be of 0470 62 24 92.

 

PRAKTISCH

Het persmoment vindt plaats op woensdag 23 juni om 8u30.

Locatie: Stadhuis - Gemeenteplein 2, 8790 Waregem (via de ceremoniële ingang op Zuidboulevard). Parkeren kan in parking Zuiderpromenade. 

Handgel zal aanwezig zijn. Gelieve ook een mondmasker te dragen op de site en de social distancing te respecteren. 

TIMING

8u30 - Verwelkoming en toelichting door burgemeester Kurt Vanryckeghem
8u40 - toelichting van Vlaams minister van Economie, Hilde Crevits
8u50 - toelichting van schepen Kristof Chanterie
9u00 - start werfbezoek aan het Pand

 

Marthe Saelens

Bereal Communicatie

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be