Persuitnodiging: meiboomplanting iconische Chipperfield-toren op Hertogensite

Beste journalist,

Op de Hertogensite heeft het gebouw Hertog I zijn hoogste punt bereikt. Het stadsbestuur en projectontwikkelaar Resiterra nodigen u daarom op donderdag 14 september graag uit voor een traditionele meiboomplanting die het einde van de ruwbouwfase markeert.

De ruwbouwfase startte in mei 2021 en in april 2022 is de kelderstructuur met twee ondergrondse verdiepingen gefinaliseerd. Sindsdien kwam er ongeveer elke maand één extra verdieping bij. En dat is niet alles: Hertog I komt van de tekentafel van het wereldvermaarde architectenbureau David Chipperfield Architects. Het is meteen het eerste project in Vlaams-Brabant voor Chipperfield - die dit jaar de Pritzker Prize heeft gewonnenen - en zijn team.

U krijgt er van schepen Carl Devlies, Erik Van Hoof, CEO van Resiterra, én het team van Chipperfield tekst en uitleg over het gebouw Hertog I en de toekomstige invulling ervan.

LOCATIE

Brusselsestraat 77, 3000 Leuven (kantoor Resiterra)

TIMING

14u: Verwelkoming en uitdelen van de werfhelmen

14u10: Vertrek richting Hertog I op de Hertogensite

  • Toelichting door Erik Van Hoof (Resiterra), Carl Devlies (stad Leuven) en het team van gerenommeerd architect David Chipperfield

14u30: Plaatsing meiboom

  • Camera- en fotomoment ​
  • Q&A

15u: Einde

 

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via hannelore.schmid@bepublicgroup.be of op 0485 83 70 94.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be