PERSUITNODIGING: Meest energiezuinige woonbuurt van Waregem schiet uit de startblokken

De Vlaamse regering besliste begin deze maand dat in 2026 nieuwbouwwoningen niet langer met fossiele brandstoffen mogen worden verwarmd. Op langere termijn zullen alle bestaande woningen in ons land moeten omschakelen naar een milieuvriendelijkere manier van verwarmen. Wie zich daar geen zorgen hoeven over te maken, zijn de kopers van een nieuwbouwwoning in ‘Vivehof’ in Sint-Eloois-Vijve. Ontwikkelaars Steenoven en Eribo realiseren aan de Spoorweglaan immers de meest energiezuinige woningen – Energiepeil 0 - van Waregem.

Het College van Burgemeester en Schepenen van de Stad Waregem, het Waregems Autonoom Gemeentebedrijf Stadsontwikkeling (WAGSO) en de projectontwikkelaars Steenoven en Eribo nodigen u op donderdag 18 november uit op de officiële start van de werken. Bart Vanderdonckt (CEO Steenoven) en Ilse Vandewiele (gedelegeerd bestuurder Eribo) ​​​​​leggen uit waarom 'Vivehof' een schoolvoorbeeld is van energiezuinig en toekomstgericht bouwen en wonen. Kristof Chanterie (schepen Stad Waregem) vertelt welke maatregelen de Stad Waregem neemt om meer betaalbare woningen te realiseren voor jonge gezinnen. 

Interesse? Graag je komst bevestigen via lieven@bereal.be of 0478 41 95 65.

PRAKTISCH

Het persmoment vindt plaats op donderdag 18 november om 16 uur.

Locatie & parking: Vivehof - Routehuisstraat, 8793 Sint-Eloois-Vijve (Waregem).

TIMING

16u: Verwelkoming en korte toelichting door Bart Vanderdonckt (CEO Steenoven), Ilse Vandewiele (gedelegeerd bestuurder Eribo) en Kristof Chanterie (schepen Stad Waregem)​​​​​

16u10: Officiële start van de werken (camera- en fotomoment)

16u20: Mogelijkheid tot interviews

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be