PERSUITNODIGING: Meer dan 60 nieuwe assistentiewoningen voor 65-plussers in Mol

Mol krijgt er 64 gloednieuwe, erkende assistentiewoningen bij op de hoek van de Bergstraat en de Guido Gezellestraat, vlakbij het centrum. Projectontwikkelaar Solid Wonen speelt hiermee in op de grote vraag naar zo’n assistentiewoningen.

Op zondag 17 maart - Dag van de Zorg - wordt het project voorgesteld aan het grote publiek. Maar de gemeente Mol en projectontwikkelaar Solid Wonen nodigen u alvast uit voor het officiële persmoment op woensdag 13 maart om 11u. Dan krijgt de pers een unieke preview in het project 'Gaudium-Mol' en kunnen jullie voor het eerst de woningen en de rest van het complex bekijken.

Interesse? Graag je komst bevestigen via hannelore@bereal.be of 0485 83 70 94.

 

PRAKTISCH

Wanneer: woensdag 13 maart van 11u tot 12u.

Adres: op de hoek van de Guido Gezellestraat en de Bergstraat in Mol. 

 

TIMING

11u: Verwelkoming

11u15: Toelichting door projectontwikkelaar Solid Wonen, Chantal Van Den Plas van Familiehulp en schepen van ruimtelijke ordening Andre Verbeke

11u40: Vragen & fotomoment

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be