PERSUITNODIGING - Levensgrote dinosauriërs palmen Wijnegem in

Een levensechte Tyrannosaurus Rex van liefst 7,5 meter groot die je recht in de ogen kijkt, of een indrukwekkende Plateosaurus die langs je hoofd op zoek gaat naar een lekker blad om op te kauwen. Wie straks door Wijnegem wandelt, komt oog in oog te staan met de roemruchte koningen der dinosauriërs. Vanaf maandag 20 juli kan je een maand lang de imposante expositie ‘Dino Expo’ bezoeken in het populaire shopping center. De toegang is volledig gratis.

Grote events, optredens of meet-and-greets, waarvoor Wijnegem - Shop Eat Enjoy gekend is, zijn helaas nog niet mogelijk omwille van het coronavirus. De volledige jaarplanning voor alle events werd daarom omgegooid en het team ging op zoek naar originele alternatieven die een leuke meerwaarde zijn voor de klanten, maar waarbij de veiligheid primeert.

“Met deze allereerste ‘Dino Expo’ hebben we een veilig en bijzonder leuk alternatief op poten gezet. Ouders kunnen rustig shoppen en daarna nog met de kids iets leuks doen ook. Kortom, het is een prettige uitstap voor het hele gezin, die de moeite waard is en bovendien gratis.”

Zsofi Horvath van Wijnegem - Shop Eat Enjoy.

De expo is afkomstig uit Barcelona en komt voor de allereerste keer naar België. Hij omvat levensgrote dinosauriërs, zoals de Tyrannosaurus Rex (7,50 m groot!), de Plateosaurus (5,40 m), de Dilophosaurus (4,20 m), Spinosaurus (5,20 m), Stegosaurus (4,20 m), Velociraptor (3,30 m), Pteranodon - 3 m diameter, de Troodon (4,00 m) enz. De dinosauriërs komen dankzij een ingenieus robotsysteem echt tot leven en worden opgesteld in mooie decors die verspreid zullen staan doorheen het hele shopping center.

Wijnegem nodigt u graag uit om op maandag 20 juli een bezoekje te brengen aan de expo, samen met de eerste bezoekers. Dat kan zeker enkele leuke beelden opleveren

Wie die dag vragen heeft, kan uiteraard ook terecht bij Shopping Center Manager Katrien Geysen - +32 479 67 29 32.  

Interesse? Graag even je komst bevestigen via hannelore@bereal.be of 0485 83 70 94 .

Dino Expo 1

MP4 - 21 Mb

Dino Expo 2

PDF - 442 Kb

Katrien Geysen

Shopping Center Manager, Wijnegem

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be