PERSUITNODIGING: Leuvense Benedenstad krijgt na 70 jaar stukje Dijle terug

Op de Hertogensite in Leuven wordt na 70 jaar een stuk van de Dijle opnieuw opengelegd. Door dit te doen, brengt de ontwikkelaar een belangrijk stukje geschiedenis terug naar Leuven. Het stuk Dijlepad dat hierdoor door de site loopt, zorgt op zijn beurt voor een belangrijke fiets- en wandelverbinding door de stad en zal zo het Groot Begijnhof en het Klein Begijnhof met elkaar verbinden.

Projectontwikkelaar Resiterra nodigt u graag uit op donderdag 10 november om 13u om samen met Stad Leuven het officiële startschot te geven van deze werken. Erik Van Hoof (CEO Resiterra), Carl Devlies (Schepen van ruimtelijk beleid en gebiedscoördinatie) en Dirk Vansina (Schepen van openbare werken) zullen een woordje uitleg geven over deze werken en waarom dit zo belangrijk is voor de stad.

De info uit deze persuitnodiging staat nog onder embargo tot na het persmoment.

Interesse? Graag uw komst bevestigen via hannelore.schmid@bepublicgroup.be of 0485 83 70 94.

PRAKTISCH

Het persmoment vindt plaats op donderdag 10 november om 13u.

Locatie: Hertogensite - ter hoogte van de Minderbroederstraat 12 - 3000 Leuven

TIMING

13u00 - Verwelkoming

13u10 - Toelichting door Erik Van Hoof, Schepen Devlies en Schepen Vansina

13u30 - Q&A + mogelijkheid tot interviews en fotomoment

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be