HERINNERING PERSUITNODIGING - Laatste bouwwerken WATT-site afgerond: officiële inhuldiging door burgemeester Mathias De Clercq

De aanleg van de speelzone, de laatste stap van de bouwwerken op de WATT-site aan de Nieuwewandeling in Gent, is afgerond. Zo'n vier jaar geleden stonden daar nog de overblijfselen van de vervuilende Elektrion fabriek, waar jarenlang motorolie geproduceerd werd. Nu vind je er de duurzaamste woon- en werkwijk van de stad, goed voor zo'n 2.000 vierkante meter groen, 74 woningen en nog eens 2.000 vierkante meter kantoren.

Burgemeester Mathias De Clercq en projectontwikkelaar Revive nodigen u uit voor de officiële opening van de WATT wijk, waar intussen al goed 200 Gentenaars wonen en 18 bedrijven gevestigd zijn. De burgemeester zal op zaterdag 4 juli om 15u het symbolische lint knippen waarmee de nieuwe wijk officieel geopend wordt.

Interesse? Graag je komst even bevestigen via marthe@bereal.be of 0470 62 24 92.

 

PRAKTISCH

Datum: zaterdag 4 juli om 15u

Locatie: WATT-site, langs de Nieuwewandeling (Gent)

 

TIMING

15u00 - Verwelkoming door burgemeester Mathias De Clercq

15u10 - Toelichting door Alexandre Huyghe (Revive)

15u20 - Fotomoment: het lint wordt officieel geknipt door de burgemeester

15u30 - Einde / mogelijkheid tot interviews

Marthe Saelens

Communicatie, Bereal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be