PERSUITNODIGING

Projectontwikkelaar ION start met bouw van nieuwe stadswijk Burenberg

Beste journalist,

Na de voorbereidende werken kan projectontwikkelaar ION starten met de bouw van de nieuwe stadswijk Burenberg op het perceel van de vroegere Acco-drukkerij in Leuven, en enkele aanpalende percelen waaronder het voormalige kloostergebouw van de Broeders van Liefde. Schepen voor ruimtelijk beleid en onroerend erfgoed Carl Devlies (CD&V) zal de eerste steen van het project leggen.

Er komen verschillende bijna-energieneutrale gebouwen als appartementen, studio’s, eengezinswoningen, studentenkamers en assistentieflats. Alles zal omgeven worden door en grote parktuin van 4.600 vierkante meter. Tijdens het persmoment zal meer uitleg gegeven worden over hoe alles eruit zal zien.

Eerstesteenlegging project Burenberg in Leuven - vrijdag 21 april 2023 vanaf 13u

Het programma:

  • 13u00 – 14u00 ​ ​ Ontvangst met feestelijke BBQ
  • 14u00 – 14u30 ​ ​ Speeches
  • 14u30 – 14u45 ​ ​ Officiële eerstesteenlegging
  • 14u45 – 15u15 ​ ​ ​ Netwerkmoment en desserts

Parkeren kan op het Sint-Jacobsplein, 3000 Leuven.

Ingang via Brusselsestraat 141, 3000 Leuven.

Journalisten kunnen zich inschrijven voor het persmoment via david.acke@bepublicgroup.be tot donderdag 20 april 16 uur.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be