PERSUITNODIGING: Internationale topspeler DHL Express trekt naar Roeselare op gloednieuw industrieterrein

Met de start van de eerste werken op een terrein van bijna 13.000 vierkante meter, bijna twee voetbalvelden groot, is de ontwikkeling van een nieuw distributiecentrum in Roeselare een feit.

En opmerkelijk: met de komst van het splinternieuwe magazijn wordt meteen een internationale topspeler aangetrokken: de koeriersdienst DHL Express. Daarmee komt de logistieke speler opnieuw naar West-Vlaanderen.

Projectontwikkelaar Global Estate Group, 1e schepen van Roeselare Nathalie Muylle en een delegatie van DHL Express, nodigen u uit voor het officiële persmoment op dinsdag 4 juni om 9u30. U zal meer te weten komen over de nieuwe werkgever DHL Express, hoeveel jobs er in de regio bijkomen en hoeveel pakjes er per uur behandeld zullen worden.

Bovendien zal u ook de start van de eerste fundering kunnen bekijken.

Interesse? Graag je komst bevestigen via koen.cypers@bereal.be of 0486/ 916 966.

PRAKTISCH

Wanneer: dinsdag 4 juni van 9u30 tot 10u30u.
Adres: Onledebeekstraat 6, 8800 Roeselare

TIMING

9u30: Verwelkoming

9u45: Toelichting Kathleen Dewulf, schepen Nathalie Muylle en Danny Van Himste (DHL Express)

10u15: Vragen & fotomoment

10u30: Einde - drankje

Koen Cypers

Business Manager, Bereal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be