Persuitnodiging: Historische vondsten op laatste grote verkaveling van Tongeren

De laatste grote verkaveling van Tongeren wordt deze week aangesneden. Ontwikkelaar Kolmont plant er de bouw van 43 nieuwe woningen. Maar opvallend: vooraleer de site kon worden aangesneden, werd een grootschalig archeologisch onderzoek op de site uitgevoerd. Daarbij werden onder andere heel wat Romeinse graven uit de 1e tot 3e eeuw na Christus ontdekt.

Samen met de schepen van Ruimtelijke Ordening Patrick Jans en het Studiebureau Archeologie geeft projectontwikkelaar Kolmont op donderdag 3 mei 2018 om 12u00 het startschot voor de eerste werken van het nieuwe bouwproject. Tijdens het persmoment wordt de ontwikkeling voorgesteld, net zoals de archeologen uitleg zullen geven over de historische vondsten.

Interesse? Graag je komst even bevestigen via tom@bereal.be of 0495 / 46 74 49.

 

PRAKTISCH

Het persmoment vindt plaats op donderdag 3 mei om 12u00 aan de ingang van de verkaveling op de Paardsweidestraat, 3700 in Tongeren (Koninksem).

TIMING

12u00 Verwelkoming

12u15 Toelichting schepen Patrick Jans + projectontwikkelaar Kolmont + Studiebureau Archeologie

12u45 Rondleiding + vragen & fotomoment

13u00 Einde

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be