PERSUITNODIGING: ‘Hexahub’ wordt nieuwste bedrijvencampus van Roeselare

In de Kwadestraat te Roeselare bouwt de projectontwikkelaar Hexagon binnenkort een nieuwe bedrijvencampus in eigen streek. Hexahub wordt meteen de troef van de regio: met een kantoorgebouw van 3.000 vierkante meter en 28 KMO-units verspreid over vier gebouwen, bedoeld voor ateliers en opslag óf een combinatie van beiden. Het volledige project staat in het teken van duurzaamheid dankzij het bewust inzetten van hernieuwbare energie, groendaken en een retentiebekken dat overtollig water moet opvangen. En leuk detail: Hexagon brengt er ook zelf haar nieuwe hoofdzetel in onder.

Hexagon nodigt u op dinsdag 19 januari om 14u graag uit om de plannen van 'Hexahub' uit de doeken te doen. Burgemeester Kris Declercq en Jelle Vandendriessche, bestuurder van Hexagon, zullen allebei een woordje uitleg geven over het project en waarom dit project zo belangrijk is voor Roeselare. 

Interesse? Graag je komst bevestigen via hannelore@bereal.be of 0485 83 70 94. 

PRAKTISCH

Het persmoment vindt plaats op dinsdag 19 januari om 14u

Adres: Kwadestraat 117 te Roeselare - zijstraat van de N36.

Handgel zal aanwezig zijn. Gelieve ook een mondmasker te dragen op de site en de social distancing te respecteren.

TIMING 

14u: Verwelkoming en toelichting door burgemeester Kris Declercq en Jelle Vandendriessche 

14u20: Q&A

14u30: Camera- en fotomoment + mogelijkheid tot interviews 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be