PERSUITNODIGING: Het grote online Bereal-vastgoeddebat 2021 op woensdag 31 maart om 18u

De vastgoedmarkt is in ons land constant in beweging. Is wonen in België nog betaalbaar? Verloopt de evolutie naar duurzame woningen niet te traag? Waarom is investeren in vastgoed een van de veiligste investeringsvormen? Welke gevolgen heeft de huidige gezondheidscrisis op de vastgoedmarkt? En hoe bepaalt technologie vandaag onze keuze en manier van wonen? 

Daarom organiseert Bereal morgen, woensdag 31 maart om 18u een online vastgoeddebat met Pieterjan Vermoortel (CEO van B2Ai), Roel Druyts (CEO en oprichter van Hillewaere Groep), Peter Vanmaldeghem (CEO en oprichter van Realis) en Philippe Huyzentruyt (Gedelegeerd bestuurder van Group Huyzentruyt).

Deze experts gaan met elkaar in gesprek en delen hun visie over de Belgische vastgoedmarkt en de evoluties ervan.

 

PRAKTISCH: 

Timing: morgen, woensdag 31 maart om stipt 18u live.

Livestream: Het debat is via deze link te volgen.

Q&A: Tijdens het debat krijgt u de mogelijkheid om vragen te stellen aan de aanwezigen. 


Nog vragen? Neem gerust contact op met Hannelore Schmid van Bereal via +32 485 83 70 94 of hannelore@bereal.be

Hannelore Schmid

Bereal communicatie

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be