PERSUITNODIGING: Grootste industriezone uit de regio lokt Europese topspeler naar Menen

Met de eerste steenlegging van een distributiecentrum van 6.000 vierkante meter, vergelijkbaar met de oppervlakte van één voetbalveld, is de ontwikkeling van LAR-Zuid in Menen zo goed als volledig afgerond.

En opmerkelijk: met de bouw van een splinternieuw magazijn wordt meteen een Europese topspeler aangetrokken. Het gaat om het Deense DSV, één van dé internationale reuzen op vlak van logistiek.

Projectontwikkelaar Global Estate Group, burgemeester van Menen Martine Fournier en een delegatie van DSV, nodigen u uit voor het officiële persmoment op donderdag 4 oktober. U zal meer te weten komen over de nieuwe werkgever DSV, wat er gebeurt op de grootste industriële site op de regio én de start van de eerste fundering van het kantoor kunnen bekijken.

 

Interesse? Graag je komst bevestigen via koen.cypers@bereal.be of 0486/ 916 966.
 

 

PRAKTISCH

Wanneer: donderdag 4 oktober van 10u tot 12u.

Adres: Triloystraat, 8930 Menen - LAR blok Z6

 

TIMING

10u: Verwelkoming

10u15: Toelichting Kathleen Dewulf & Martine Fournier

10u40: Vragen & fotomoment

11u: Drankje

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be