Persuitnodiging: Groep Huyzentruyt stelt nieuw wagenpark voor met spectaculaire acrobatieshow

Op 26 januari stelt projectontwikkelaar Groep Huyzentruyt zijn nieuw groen wagenpark voor. Dat zal gepaard gaan met een spectaculaire acrobatieshow in de voormalige betonfabriek van de Waregemse ontwikkelaar.

Groep Huyzentruyt investeerde maar liefst 2,5 miljoen euro in 50 hybride Volvo’s, waardoor de CO2-uitstoot met liefst 70 procent vermindert. De eerste 36 wagens worden op 26 januari geleverd.

Praktisch:

Tijdstip: 26 januari om 16.30 uur

Locatie: Betonfabriek naast kantoor Groep Huyzentruyt, Wagenaarstraat 33, 8791 Waregem

Programma:

16.15 uur: Verwelkoming pers en andere genodigden

16.30 uur: Start acrobatieshow met voorstelling nieuwe wagens

16.45 uur: Drankje in Bar Hanghar 33

De directie van Groep Huyzentruyt zal aanwezig zijn voor eventuele vragen. Graag uw aanwezigheid vooraf bevestigen via jurgen.eeckhout@bepublicgroup.be of 0478 48 52 40.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be