Persuitnodiging: Grammene krijgt er nieuwe woonwijk voor 20 gezinnen bij

De Deinse deelgemeente Grammene krijgt er binnenkort een nieuwe duurzame en autoluwe woonwijk bij. Projectontwikkelaar Groep Huyzentruyt voorziet op een ruim terrein in de Grijsbulckstraat, waar vroeger een grote alleenstaande woning met bijgebouwen stond, een verkaveling met 20 woningen. “Door die gebouwen te slopen en het perceel te verkavelen voorzien we een betaalbare woonoplossing”, zegt Kaat Decock, directeur Projectontwikkeling bij Groep Huyzentruyt.

De ontwikkelaar zet vol in op duurzaamheid. Eerst en vooral zijn de 8 halfopen en 12 gesloten woningen erg energiezuinig dankzij onder meer zonnepanelen en vloerverwarming, wat goed is voor zowel milieu als de bewoners hun portefeuille. Daarnaast zal een wadi aangelegd worden, zodat overtollig regenwater vlot in de grond kan infiltreren. Zelfs met de kikkers hield Groep Huyzentruyt rekening. De biologisch waardevolle diertjes werden gevangen en geplaatst in de oude Leiearm.

Maar er is nog veel meer te vertellen over deze nieuwe woonwijk. Daarom nodigen Groep Huyzentruyt en schepen van Ruimtelijke Ordening Bart Van Thuyne u uit voor het officiële persmoment op dinsdag 11 oktober. Dan wordt ook de projectboom geplant.

Praktisch:

  • Wanneer: Dinsdag 11 oktober van 15-16.30 uur.
  • Waar: Grijsbulckstraat 14, 9800 Grammene

Programma:

  • 14.45 uur: ontvangst
  • 15 uur: woordje uitleg door Groep Huyzentruyt en schepen Van Thuyne
  • 15.15 uur: planten projectboom
  • 15.30 uur: rondleiding project
  • 15.30-16.30 uur: napraten met kopje koffie en taart.

Perscontact:

Kaat Decock Directeur Projectontwikkeling, Groep Huyzentruyt
Anna Lauwaerts PR Consultant, Bereal

 

 

Over Bereal

Credible real estate communication