Persuitnodiging: Projectontwikkelaar Revive en AZ Marie Middelares maken toekomstplannen site bekend

Beste Journalist,

Projectontwikkelaar Revive en AZ Maria Middelares nodigen jou uit op het persmoment op de site. Beide partners zullen meer vertellen over de toekomstplannen van het ziekenhuis en de nieuwe invulling van het gebied.

Revive zal van de huidige locatie een ‘gezonde site’ maken waar wonen en zorg hand in hand gaan. Zo komt er een nieuw buurtpark, komen er appartementen en woningen en een hypermodern MedTech-hub waar innovatieve bedrijven die werken rond zorg aan de slag kunnen.

Tot slot zal er meer verteld worden over de tijdelijke invulling van de gebouwen deze zomer.

Praktisch

Waar: Kliniekstraat 27, 9050 Gentbrugge – verzamelen onder de tent tussen de bomen.

Wanneer: dinsdag 5 juli. Welkom vanaf 10.45 uur. Start persmoment om 11 uur.

Sprekers:

  • Steven Rosseel – Revive
  • Christophe Mouton – AZ Maria Middelares

Rondleiding: nadien is er een begeleidende rondleiding voorzien op de site en kunnen er extra vragen gesteld worden aan de sprekers en de architecten. Ook de partners die instaan voor de tijdelijke invulling zullen aanwezig zijn en met plezier op vragen antwoorden.

Fotomoment: op de site zullen tal van activiteiten bezig zijn: 2 kunstkampen, workshop ‘Gezond en betaalbaar koken’, workshop ‘Schilderen als oude meesters’.

Achteraf wordt er een drankje aangeboden in de zomerbar.

Gelieve jouw komst te bevestigen voor maandag 4 juli 16u via david.acke@bepublicgroup.be

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be