Persuitnodiging: Eeuwenoud Brugse stadspaleis wordt omgevormd tot residentiële parel

Na jarenlange leegstand en verloedering krijgt het bijna 250-jaar oude voormalige stadspaleis 'd'Hanins de Moerkerke' eindelijk een nieuwe bestemming. Projectontwikkelaar Berg Invest zal het indrukwekkende monument omvormen tot een nieuw woonproject van 13 appartementen en 4 woningen. Het stadspaleis - gebouwd rond 1775 - zal deels gerenoveerd en deels gerestaureerd worden om het historische karakter zo goed mogelijk te behouden. De symmetrische opbouw blijft bewaard. De iconische gevel, de bijzondere plankenvloeren en de schitterende lambriseringen zullen zorgvuldig hersteld worden.

Dewaele | vastgoed met advies Brugge wil u, samen met de stad Brugge, uitnodigen voor het officiële persmoment op dinsdag 11 juni om 14u30. Op dat moment worden de plannen van het project voor het eerst toegelicht en krijgt u een inkijk in deze unieke site.   

Interesse? Graag je komst bevestigen via hannelore@bereal.be of 0485 83 70 94

PRAKTISCH

Wanneer: dinsdag 11 juni om 14u30

Adres: Coupure 1a , 8000 Brugge (gelegen tussen de Coupure en de Witteleertouwersstraat)

TIMING

14u30: Verwelkoming

14u40: Toelichting door Dewaele | vastgoed met advies Brugge, Burgemeester Dirk De Fauw en Schepen van Ruimtelijke Ordening Franky Demon

15u00: Vragen en fotomoment

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be