PERSUITNODIGING: Eerste steenlegging voor gloednieuwe zorgcampus Kouterman in Alken

Alken krijgt haar eigen zorgcampus voor senioren. Het nieuwe zorgproject ‘Kouterman’ zal straks verrijzen naast het sport- en recreatiedomein De Alk. De komst van het woonzorgcentrum met 87 zorgkamers en 33 assistentiewoningen is een antwoord op de toenemende vergrijzing in de regio, want binnen 10 jaar neemt het aantal senioren in de Limburgse gemeente met ruim een vierde toe.

Bovendien zal het lokaal dienstencentrum ‘De Kouter’ eveneens onderdak vinden op de nieuwe zorgsite. Met de integratie van dat centrum, wil de gemeente alle diensten op één locatie centraliseren. Dat bevordert volgens alle partners de toegankelijkheid en de bereikbaarheid voor senioren. 

Samen met de gemeente Alken nodigen Integro vzw en de THV Dethier - Democo u graag uit op de eerste steenlegging van zorgcampus Kouterman. Op vrijdag 27 september om 16u00 geven deze partners u graag meer uitleg over het project.


Interesse? Graag je komst bevestigen via tom@bereal.be of 0495 / 46 74 49.

PRAKTISCH

Datum: vrijdag 27 september van 16u tot 17u.

Adres: Boskoopweg, 3570 Alken

TIMING

16u: Verwelkoming

16u15: Toelichting van het project door de betrokken partijen

16u40: Vragen & fotomoment

17u: Einde - receptie met hapje & drankje

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be