Persuitnodiging: Eerste spadesteek voor nieuw sportcomplex Zelzate-Zuid

Nu het archeologisch onderzoek achter de rug is, schakelt de herontwikkeling van het koppelgebied Zelzate-Zuid een versnelling hoger. Op de groene site komt een fonkelnieuw sportcomplex, waar ruim 500 sporters hun intrek zullen nemen. Het complex wordt de nieuwe thuishaven van KVV Zelzate, twee recreatieve voetbalploegen, de Koninklijke Judoclub Zelzate en de lokale petanque – en duikclub.

De grondwerken zijn recent van start gegaan en de herontwikkeling van de site ligt mooi op schema. Daarom nodigen projectontwikkelaar Groep Huyzentruyt en het lokaal bestuur van Zelzate u uit voor de eerste spadesteek op 7 februari om 14 uur.

Kaat Decock van projectontwikkelaar Groep Huyzentruyt en burgemeester Brent Meuleman zullen dan onder meer de timing van het project uit de doeken doen. Voorts zijn ze ook beschikbaar voor andere vragen.

Praktisch:

Adres: Broeder Leopoldlaan, 9060 Zelzate (richting Scouts Kievit)

Datum: 7 februari 2023

Timing:

  • 13.45 uur: Verwelkoming pers en gasten
  • 14 uur: Speech door Kaat Decock (directeur projectontwikkeling Groep Huyzentruyt) en burgemeester Brent Meuleman
  • 14.15 uur: fotomoment van eerste spadesteek
  • 14.30 uur: Mogelijkheid tot interviews
  • 14.30 uur: Koffie + gebak

Vestimentaire tip:

Botten of stevige schoenen zijn aangewezen om de site te bezoeken.

 

Graag uw aanwezigheid bevestigen via jurgen.eeckhout@bepublicgroup.be of 0478 48 52 40.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be