Persuitnodiging: eerste grote debat naar aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen 2018

Burgemeesters van Brussel, Kortrijk en Namen praten over mobiliteit, vergunningsbeleid en stadsmarketing

Over exact vijf maanden trekken de Belgen naar het stemhokje voor de gemeenteraadsverkiezingen. De inzet is hoog, en niet alleen op lokaal niveau. Deze stembusgang zal meteen de toon zetten voor de komende Europese, regionale én nationale verkiezingen in 2019. 

Mobiliteit, vergunningsbeleid en stadsmarketing staan hoog op de politieke agenda’s. Daarom organiseert de Beroepsvereniging van de Vastgoedsector (UPSI-BVS), aanstaande woensdag 16 mei, het eerste grote politieke debat tussen burgemeesters Philippe Close (Brussel), Vincent Van Quickenborne (Kortrijk) en Maxime Prévot (Namen).

Voor het eerst sinds lang zullen de lokale beleidsmakers en de vastgoedsector opnieuw publiek het debat aangaan. 

Welke mobiliteitsplannen heeft Philippe Close voor ogen in Brussel? Wat is de visie van Vincent Van Quickenborne op de samenwerking tussen de lokale overheden en de privésector op vlak van stadsontwikkeling? Wil Maxime Prévot dat België zich weer als één merk promoot in het buitenland?...

Woensdag krijgt u alle antwoorden van deze drie burgemeesters tijdens het grootste vastgoedevent van het jaar Realty, op Tour & Taxis in hartje Brussel.

Als u dit debat live wil volgen, stuur dan een mailtje naar younes@bereal.be.

PRAKTISCH

  • 10u - 10u30  Ontvangst en inschrijving

  • 10u30 - 10u45  Introductie door Serge Fautré, voorzitter van UPSI-BVS en moderatoren Kathleen Cools (VRT) en Martin Buxant (L'Echo, Bel-RTL)

  • 10u45 - 11u15  Eerste thema: Mobiliteit

  • 11u15 - 11u45  Tweede thema: Vergunningsbeleid

  • 11u45 - 12u15  Derde thema: Stadsimago

  • 12u15 - 12u30   Q & A

  • 12u30 - 14u30   Aperitief & Walking lunch  

 

 

Younes Al Bouchouari

PR Consultant, Bereal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be