HERINNERING PERSUITNODIGING: De laatste stadskanker van Leuven gaat na bijna halve eeuw leegstand écht tegen de vlakte

Eindelijk is het zover: na bijna 50 jaar verdwijnen de torens van het voormalige Sint-Pietersziekenhuis definitief uit het straatbeeld van Leuven. Het complex - in de volksmond beter bekend als de Gele Olifant - was vele Leuvenaars al jarenlang een doorn in het oog, maar nu is het tijd voor een nieuw verhaal op de site. In de plaats van het ziekenhuis komt immers de langverwachte podiumkunstenzaal. 

Resiterra nodigt u op woensdag 17 juni om 11 uur uit op het persmoment naar aanleiding van de start van de echte afbraak van het voormalige Sint-Pietersziekenhuis. Carl Devlies, schepen van Financiën, Ruimtelijk Beleid en Onroerend Erfgoed van de stad Leuven, zal in een kraan met lange giek plaatsnemen en de symbolische eerste hap nemen uit het torengebouw aan de straatzijde. 

Interesse? Graag je komst bevestigen via joachim@bereal.be of 0477 65 63 09. 

PRAKTISCH

Het persmoment vindt plaats op woensdag 17 juni om 11 uur.

Adres: Site van het voormalige Sint-Pietersziekenhuis, Brusselsestraat 69, 3000 Leuven.


TIMING

11u: Verwelkoming

11u05: Korte toelichting door Erik Van Hoof (Resiterra) en Carl Devlies (stad Leuven)

11u15: Q&A

11u30: Camera- en fotomoment: Carl Devlies neemt met kraan eerste hap uit gebouw

11u45: Mogelijkheid tot interviews

12u: Einde

Joachim Deman

Communicatie, Bereal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be