PERSUITNODIGING

Roeselaars stadsbestuur geeft officiële startschot van innovatief stadsvernieuwingsproject

Nu de voorbereidende werken achter de rug zijn, is het zover: Roelevard, het grootste herontwikkelingsproject in jaren in Roeselare, is nu echt gestart. De komende jaren verrijzen aan het Stationsplein twee architecturale pareltjes met een mix van appartementen, kantoren, handelsruimtes en een ondergrondse parking. Opvallend is dat het ganse project vroeger klaar zal zijn dan eerst gepland. De eerste kantoren en handelsruimtes worden al eind volgend jaar opgeleverd, de appartementen volgen in 2023.

Projectontwikkelaars Steenoven en ION nodigen u graag uit op woensdag 2 juni om 15u om samen met de Roeselaarse burgemeester Kris Declercq en schepen van Stadsontwikkeling Nathalie Muylle het officiële startschot te geven van de werken. Katleen Spriet (Managing Director Steenoven) en Davy Demuynck (CEO ION) zullen een woordje uitleg geven over het project en waarom het zo belangrijk is voor de regio. 

Interesse? Graag uw komst bevestigen via hannelore@bereal.be of 0485 83 70 94. 

PRAKTISCH

Het persmoment vindt plaats op woensdag 2 juni om 15u

Locatie: Roelevard Werf - Stationsdreef 1 - 8800 Roeselare

Handgel zal aanwezig zijn. Gelieve ook een mondmasker te dragen op de site en de social distancing te respecteren. 

TIMING

15u00 - Verwelkoming en toelichting door Katleen Spriet en Davy Demuynck.

15u20 - Q&A 

15u30 uur - Camera- en fotomoment + mogelijkheid tot interviews 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be